torstai 1. toukokuuta 2014

Milloin kova rasva, sokeri ja alkoholi ovat haitaksi - ja milloin eivät?

Artikkelin päivitetty versio löytyy täältä.

Alkuperäisen version poistin pienien täsmällisyysvirheiden vuoksi, joita en jaksanut korjata tähän alkuperäiseen lyhytartikkeliin.

2 kommenttia:

  1. Glysiiniä (liivatetta) tulee nykyään lisättyä pari teelusikallista aamukahviin, kiitos tämän blogin.

    Kiitosten lisäksi toive ulkoasuun: Saisiko oikeaan sivupalkkiin esittelysi alle pienen arkiston tai suosituimpien kirjoitusten listan? Sellainen on toki yläpalkissa, mutta jotenkin tuosta oikealta on blogeista tottunut klikkailemaan lisää luettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti liivate maistuu kahvin seassa, en olekaan oikeastaan hirveästi seurannut mihin ihmiset sitä sekoittavat.

      Itse laitan maitokaakaoon kun en juo kahvia, ja siinä maku säilyy hyvänä vaikka laittaisi paljonkin liivatejauhetta.

      Pitäisi kyllä harkita tätä blogin ulkoasua uudelleen varsinkin nyt kun kävijämääräkin on nousussa. Voisin jossakin vaiheessa testata tuota ehdotusta!

      Poista